SeniaGroup

Kapcsolat

A Senia Group a belsőépítészet, lakberendezés és a design elkötelezett rajongója. Cégünk magas minőségű, modern, különleges design radiátorokat és színes radiátorokat kínál. A magyar tulajdonú Senia Group 2003 óta foglalkozik designer és luxus fűtőtestekkel. Kínálatunkban a Világ legszebb radiátorai mellett, szinte minden különlegesség megtalálható, kínálatunk egyedülálló. 

Célunk: rendkívül széles modell-, szín- és méret választékot nyújtva kimagasló színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket, akik nem a megszokott, hanem színes, egyedi és moder megjelenésű, új formavilágú, designerek által megálmodott és megalkotott radiátort keresnek otthonukba, irodájukba, üzletükbe. Szeretnénk, hogy cégünk a termékpaletta folyamatos bővítésével és frissítésével ebben a szegmensben az Európai Unió területén és még azon is túl, egyre meghatározóbb szerepet vívjon ki magának. Egyre több országban jelenünk meg érdekes és különleges radiátorainkkal.

Elérhetőségeink:  +36 30 525 5005

 

mező kitöltése szükséges!
mező kitöltése szükséges!
mező kitöltése szükséges!
Invalid Input
Ha azt szeretné hogy válaszolni tudjak levelére, akkor a jelenleg hatályos rendelet szerint bele kell egyeznie a személyes adatok kezelésébe.
ellenőrzés szükséges

 

seniagroup radiator

 

 AustriaCroatiaCzech RepublicFranceGermanyHungary, Norway, Poland, Portugalia, SlovakiaSloveniaUnited KingdomUkraine,